Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Το βραβείο για το Best Goal της 5ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Μορένο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναιτωλικού να αποκτήσει νοοτροπία νικητή.

«Να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»
Την ελπίδα να πετύχει πολλά γκολ ακόμα με τη φανέλα του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Έρικ Μορένο κατά την παραλαβή του βραβείου του για το Best Goal της 5ης αγωνιστικής, διαγωνισμό που διοργανώνουν από κοινού Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε: «Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Δουλεύω πάρα πολύ για το γκολ, είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να πετύχω πολλά για να βοηθήσω την ομάδα».

Σε ό,τι αφορά την αφιέρωση που είχε στη φανέλα του, τόνισε: «Είναι ένα οικογενειακό πρόσωπο πολύ αγαπητό που περνά αυτή την εποχή μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης για να μην χάνει την πίστη της. Μου έδωσε ένα κίνητρο να πετύχω το γκολ και της το αφιερώνω όπως και το βραβείο που παίρνω σήμερα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την ομάδα του Παναιτωλικού: «Με έχει υποστηρίξει πολύ η ομάδα και δουλεύω πολύ καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να κερδίσουμε σημαντικούς βαθμούς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω σημειώνοντας πολλά γκολ. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες και θεωρώ ότι θα πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Ο κ. Παναγιώτης Καψάλη, εκπρόσωπος ενός εκ των χορηγών της ομάδας του Παναιτωλικού, που απένειμε το βραβείο στον Μορένο δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και οι συνεργάτες μου, που απονέμουμε αυτό το βραβείο στον Έρικ Μορένο, ένα νέο παιδί που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα και στον Έρικ και στον Παναιτωλικό. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και στους παίκτες τις ευκαιρίες να κάνουν το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: