Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Σκόνδρας: «Τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική ν’ αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας μετά την έκτακτη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σκόνδρας: «Τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα»
Για επιβράβευση της προσπάθειάς του και της σκληρής δουλειάς στον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο ο Γιάννης Σκόνδρας μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα ως αντικαταστάτης του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του «Δικέφαλου του Βορρά», ο 24χρονος μπακ αναφέρθηκε στην τιμητική πρόκληση να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Είναι τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει ν’ αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και μέσω του ΠΑΟΚ μου δόθηκε η ευκαιρία να ικανοποιήσω ένα από τα όνειρά μου.

Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι για μένα. Αντιμετωπίζω αυτή την εξέλιξη απλά ως μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα στο γήπεδο για να γίνομαι καλύτερος.

Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε ποδοσφαιριστές στην Εθνική, ενώ υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν τις δυνατότητες να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πιστεύουν στην αξία μου και εύχομαι να βοηθήσω την Εθνική σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: