Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Εκτός εθνικής ο Αβραάμ!

Ένας τραυματισμός στο ζυγωματικό αφήνει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο εκτός Εθνικής και τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει ο Γιάννης Σκόνδρας του ΠΑΟΚ.

Εκτός εθνικής ο Αβραάμ
Χτύπησε ξανά η κακοδαιμονία στην Εθνική ομάδα. Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, πρόβλημα προέκυψε και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τραμπζονσπόρ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ζυγωματικό και η αρχική σκέψη του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τη Δευτέρα ο παίκτης να περνούσε από εξετάσεις.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού ο Αβραάμ εξετάστηκε από τους γιατρούς της τουρκικής ομάδας και διαπιστώθηκε πως το πρόβλημά του είναι κάπως πιο σοβαρό, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες κι επομένως δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία.

Τη θέση του στην Εθνική θα πάρει ο Γιάννης Σκόνδρας του ΠΑΟΚ, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από τους συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: