Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πήραν το μάθημά τους!!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την εικόνα που είχε η ομάδα στη Γαλλία, αλλά στην Τούμπα αντιμετωπίζουν με ηρεμία την ήττα από την Γκινγκάμπ και ψάχνουν τα αίτια της κακής εμφάνισης.

Πήραν το μάθημά τους
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία επέστρεψε από τη Γαλλία χωρίς τον Ραζβάν Ρατς (που ενσωματώθηκε στην εθνική Ρουμανίας για τα προκριματικά του Euro 2016).

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν την κακή εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από την Γκινγκάμπ, η οποία προκαλεί προβληματισμό κυρίως στο κομμάτι της διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με την ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν το τέταρτο που οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, έχοντας απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία (όταν δέχονται πρώτοι γκολ).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τονίζουν ότι η ομάδα τα έχει καταφέρει να αποδώσει καλά το αγωνιστικό της πλάνο, όντας πρώτη στη Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, επικρατεί η αίσθηση ότι η αναβολή της αγωνιστικής – λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη – και η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ευεργετικά για να δουλέψει ο Άγγελος Αναστασιάδης τα λάθη που φανερώθηκαν στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, η οποία έδωσε ένα καλό μάθημα στον ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: