Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Βελτίωση άμεσα»!


Η άμεση βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αλαφούζος στο προπονητικό τιμ, με τον Αναστασίου να έχει τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές κατά την επιστροφή από την Πορτογαλία.

«Βελτίωση άμεσα»!
Έντονος προβληματισμός προέκυψε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ύστερα από τη νέα ήττα στο Europa League από την Εστορίλ.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Πορτογαλία ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κ.κ. Φύσσα και Αναστασίου, ζητώντας να αναζητηθούν τα αίτια της νέας κακής εμφάνισης του «τριφυλλιού».

Προτού αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την Αθήνα, οι ιθύνοντες του συλλόγου (Φύσσας, Νταμπίζας και Αναστασίου) συζητούσαν για αρκετή ώρα και ανέλυαν την εμφάνιση της ομάδας.

Εκείνο που τονίστηκε ήταν ότι οι «πράσινοι» δεν μπήκαν με την απαραίτητη σοβαρότητα στο παιχνίδι και ίσως να υποτίμησαν τον αντίπαλο, κάτι που δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο.

Από την πλευρά του, ο Αναστασίου – κατά τη διάρκεια της πτήσης – φώναξε τους Πράνιτς, Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, δείχνοντας τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Ωστόσο, στόχος όλων είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας και αυτό ήταν το μήνυμα του Αλαφούζου προς πάσα κατεύθυνση, ενώ σήμερα αναμένεται ο προπονητής να μιλήσει στους παίκτες και θα φέρει τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

Οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν ότι έκαναν απαράδεκτη εμφάνιση, η οποία έμοιαζε περισσότερο για παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα και όχι για επίσημο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: