Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Δέλλας: «Σας θέλω έτοιμους…»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην έναρξη της Football League επέστησε ο Τραϊανός Δέλλας, με την επιστροφή του από την Ελβετία που συμμετείχε σε σεμινάριο προπονητικής της UEFA.

Δέλλας: «Σας θέλω έτοιμους…»
Στα Σπάτα και το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε χθες ξανά μετά από τέσσερις ημέρες ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος συμμετείχε σε σεμινάρια προπονητικής της UEFA.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» πριν από την έναρξη του προγράμματος, εφιστώντας την προσοχής του στην επικείμενη έναρξη της Football League.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τώρα που σε λίγες ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα», είπε μεταξύ άλλων ο 38χρονος προπονητής και τους πέρασε το μήνυμα ότι στόχος είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ενδιαφέρον έχει ο χρόνος συμμετοχής που θα δώσει ο Δέλλας σε ορισμένους παίκτες στο φιλικό της Τρίτης με τον Πιερικό στην Κατερίνα.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δεν φανέρωσε στη χθεσινή προπόνηση τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα, ενώ σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: