Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Είχε πει «ναι» σε Άρσεναλ ο Μέσι!

Όχι απλά ισχύει η ιστορία για τη μεταγραφή του Λίονελ Μέσι στην Άρσεναλ, αλλά ο Αργεντινός σούπερ-σταρ φαίνεται πως είχε συμφωνήσει για τη μετακίνηση αυτή! Δείτε γιατί χάλασε το εν λόγω deal.

Είχε πει «ναι» σε Άρσεναλ ο Μέσι
Γνωστό είναι πως η Άρσεναλ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Λίονελ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, προτού γίνει ο σούπερ-σταρ που είναι σήμερα.

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω υπόθεση και δείχνουν πως ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής ήταν μια… ανάσα από τη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Metro.co.uk» αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος είχε όντως προσεγγίσει την οικογένεια του 16χρονου τότε άσου και την δελέασε για τη μετακίνηση αυτή, δείχνοντας το λεπτομερές πλάνο που είχε φτιάξει ο Αρσέν Βενγκέρ για εκείνον και συμπεριλάμβανε άμεση προώθηση στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η απάντηση του ιδίου ήταν θετική (!), ωστόσο την τελευταία στιγμή η Άρσεναλ δεν κατόρθωσε να του βγάλει visa για Αγγλία και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ!

Παρόλα αυτά, τελικά έκλεισε τον συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα», Σεσκ Φάμπρεγκας. Όσον αφορά στον Μέσι, έκανε το ντεμπούτο του στη Μπαρτσελόνα έναν χρόνο αργότερα και τα υπόλοιπα είναι λίγο έως πολύ γνωστά… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: