Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Βαδίζουμε σε καλό δρόμο»

Αρκετή δουλειά χρειάζεται ακόμα ο ΠΑΟΚ παρά την καλή εμφάνιση με την Ούνιξ Καζάν, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. «Βαδίζουμε σε καλό δρόμο», τόνισε. Τι είπε για τον τραυματισμό του Τζούλιαν Βον.

Μαρκόπουλος: «Βαδίζουμε σε καλό δρόμο»
Μπορεί να γνώρισε την ήττα με 91-86 από την Ούνιξ Καζάν για τη 2η μέρα του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», ωστόσο η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν άκρως ενθαρρυντική, γεγονός που επισήμανε και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχτηκε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην φάση του τραυματισμού του Τζούλιαν Βον, εκφράζοντας την πίστη του πως δεν πρόκειται για σοβαρό θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μία πολύ δυνατή ομάδα και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες μας αντέδρασαν σωστά. Ξέρουμε ότι θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη και πάνω σε αυτή την λογική δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι βαδίζουμε σε ένα καλό δρόμο, μέρα με την μέρα προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να αυξάνουμε τα θετικά μας στοιχεία στο παιχνίδι. Η επιθετική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σίγουρα κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, αλλά η καλή επίθεση ξεκίνησε από την καλή άμυνα που παίξαμε και νομίζω ότι αυτό το σημείο του παιχνιδιού ήταν που έδωσε λύσεις και βοήθησε ώστε να πάμε καλύτερα στην επίθεση».

Για τον τραυματισμό του Βον: «Πάντα ένας προπονητής αισθάνεται άσχημα όταν βλέπει έναν παίκτη του να τραυματίζεται. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο Τζούλιαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: