Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πεδουλάκης: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον ΠΑΟΚ, μετά τη δύσκολη νίκη της Ούνιξ Καζάν, στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Πεδουλάκης: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα έχει και φέτος ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη δύσκολη νίκη της Ούνιξ Καζάν, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Όσον αφορά την ομάδα του, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη.

«Όπως είπα και το πρωί, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βάζει θέματα, είναι δουλεμένη ομάδα και από τεχνικής πλευράς ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, γιατί είχαμε την δυνατότητα να δουλέψουμε και σε ειδικές καταστάσεις. Νομίζω ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ θα έχει μία πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ καλός στο “5 εναντίον 5” και γενικά μία ομάδα που με τις συνθήκες που υπάρχουν έχει καλό και δυνατό ρόστερ. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μία νέα ομάδα, μόλις τελειώσαμε με θετικό τρόπο τα προκριματικά, αλλά χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμη και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: