Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Θα ξανάβρει ο Άρης τη δόξα του»

kleopas
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας.
Μίλησε για την εκκαθάριση αλλά και για την ανάληψη της προεδρίας. 
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι αν είναι τυπική η διαδικασία αυτή τόνισε:«Είναι μία τυπική διαδικασία για τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου».
Για το ότι στόχος είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης προσέθεσε:«Είμαι ίσως από τους παλαιότερους μέλη του Γ. Σ. από το 1962’ τότε που τελείωνα το σχολείο. Όλη η οικογένειά μου ήταν στον Άρη και ο παππούς μου το 1932 ήταν πρόεδρος στον Άρη που πήραμε το πρωτάθλημα, Γιώργος Παρασκευαΐδης. Είμαστε Αρειανοί όλοι και γι’ αυτή στη δύσκολη στιγμή, που ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας αποφάσισα να συμμετέχω κι’ εγώ για να ξανά βρει τη δόξα του ο Άρης, που δεν την χάνει ποτέ».
Για το ότι η συμμετοχή του είναι σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του Άρης είπε:«Γι’ αυτό μπήκα στη δύσκολη καμπή της ιστορίας του Άρη, γιατί είμαι Αρειανός και μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και οι φίλαθλοί του είναι πάντα θαυμάσιοι και πάρα πολύ και γι’ αυτούς το κάνω και για την ομάδα του Άρη».
Για το αν άργησαν λίγο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υπογράμμισε:«Δεν ήταν στο χέρι μου. Όλα αυτά τα κινούν οι νομικοί σύμβουλοι και συναντηθήκαμε με τον κ. Γαλανό και πραγματικά θέλει να βοηθήσει τον Άρη κι’ εγώ όπως μπορώ από την πλευρά μου».
Για το αν πήγε στο γήπεδο απάντησε:«Δεν πήγα στην πρώτη αγωνιστική γιατί ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και θα πάω την επόμενη Κυριακή που παίζουμε με το Αγιονέρι».
Για το ότι η χρονιά αυτή είναι μεταβατική για τον Άρη επισήμανε:«Ασφαλώς και με την ομάδα δεν ασχολούμαι εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και θα είμαι σίγουρος πως θα κάνουν τα πράγματα για να ξανά βρει ο Άρης τη δόξα του, που ξανά λέω δεν την έχει χάσει».
Για τη διαδικασία της εκκαθάρισης ανέφερε:
«Θα κάνουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ, όπως είχε γίνει και στην ΑΕΚ και όπως γίνεται παντού. Ξέρω ότι θα γίνει αυτό το πράγμα και οι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι της εκκαθάρισης. Εν καιρώ θα ανακοινωθεί κι’ αυτό. Από τη στιγμή που θα μπουν οι εκκαθαριστές και θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία».
Τέλος για την προεδρία κατέληξε και αν θα παραμείνει και μετά την εκκαθάριση:
«Δεν είχα πει πως θέλω να γίνω πρόεδρος και πάντα ήμουν με το καλό του Άρη. Μπήκα για να βοηθήσω τον Άρη γιατί τον αγαπάω. Εγώ είμαι στη διάθεσή του Άρη είτε είναι ο Γ.Σ. είτε η Κοινωνία Μελών Άρη, είτε η ΠΑΕ. Θα βοηθήσω σε ότι μπορώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: