Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Δεν μπορούσε να μας κερδίσει η Βαλένθια»

dimopoulos_610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Θανάσης Δημόπουλος και θυμήθηκε το ιστορικό παιχνίδι με τη Βαλένθια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Δημόπουλος:
Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια:
«Εγώ με τον Φάνη (Τουτζιάρη), εκείνη την εποχή βάζαμε 35’ γκολ. Σε εκείνο το παιχνίδι στο 80’ είχα δοκάρι εγώ και μετά ακυρώθηκε γκολ του Ηλιάδη. Στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι αλλά η Βαλένθια δεν φαινόταν πως μπορούσε να μας κερδίσει. Καλό παιχνίδι είχαμε κάνει και με τη Σιόν που την είχαμε βάλει μέσα στα δίχτυα και τελικά χάσαμε στη παράταση. Ο Παπαδόπουλος τότε είχε χάσει δύο ευκαρίες με άδεια εστία».
Για τον Γιοβάνοβιτς:
« Ο Γιοβάνοβιτς ήρθε από τη πρώτη μέρα και άρχισε κατευθείαν να βγάζει τη πάσα. Ήταν και τυχεροί οι αμυντικοί γιατί υπήρχε το λίμπερο. Τώρα με τη ζώνη θα βγάζαμε ακόμα περισσότερα τέρματα».
Για τον Χατζηπαναγή:
«Μετά το παιχνίδι είχε πει ο Χατζηπαναγής πως θασταματήσει το παιχνίδι. Είχε πει πως προπονήθηκε με πόνο όλο το καλοκαίρι για να παίξει και να φέρει καικόσμο στο γήπεδο».
Για τον Θεοδωρίδη:
«Στον Ηρακλή πέρασε ένας πρόεδρος ο Θεοδωρίδης. Έχει βγάλει τους μεγαλύτερους παικταράδες και η ομάδα ήταν πάντα τρίτη – δεύτερη και χτυπούσε και τη πρώτη θέση. Ο Ηρακλής αντιμετώπιζε τρεις ομάδες των Αθηνών».
Στην συζήτηση συμμετείχε και ο Φάνης Τουτζιάρης ο οποίος δήλωσε: «Η Βαλένθια είχε τον Ρομπέρτο που έκανε 500.000.000. Παίξαμε στα ίσα τη Βαλένθια και ο Σκωτσέζος διαιτητής μας είχε πάει εντελώς κόντρα. Μας είχε ακυρωθεί γκολ για φάουλ επιθετικό που δεν είχε κάνει κανένας. Η Βαλένθια και στα δύο παιχνίδια δεν υπήρχε. Εκείνη την εποχή είχαμε βάλει εγώ ο Θανάσης και ο Χατζηπαναγής 30 τέρματα με 10 παιχνίδια. Ήταν απίστευτο αυτό που κάναμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: