Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ανανεώνει για άλλες 10 μέρες ο Πράις!

Ο γκαρντ Έι Τζέι Πράις θα παραμείνει στο δυναμικό των Ιντιάνα Πέισερς για ακόμα δέκα μέρες, αφού η ομάδα πήρε άδεια από τη λίγκα λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ανανεώνει για άλλες 10 μέρες ο Πράις
Με νοσοκομείο μοιάζουν τη φετινή σεζόν οι Ιντιάνα Πέισερς και γι’ αυτό οι ιθύνοντες του ΝΒΑ ενέκριναν το αίτημα τους για την παράταση της παραμονής του Έι Τζέι Πράις για δέκα μέρες, καθώς η ομάδα είχε ήδη συμπληρώσει το ρόστερ της με το μέγιστο όριο των δεκαπέντε παικτών.

Ο 28χρονος απόφοιτος του Κονέκτικατ έχει συμμετάσχει σε έξι αγώνες της περσινής φιναλίστ της ανατολικής περιφέρειας σημειώνοντας κατά μέσο όρο 13 πόντους και 2,8 ασίστ.

Οι Πέισερς έχουν πληγεί σημαντικά από τους τραυματισμούς τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο σταρ της ομάδας Πολ Τζορτζ θα χάσει όλη τη χρονιά μετά το κάταγμα στο πόδι στις προπονήσεις της Εθνικής Αμερικής, ενώ οι βασικοί Ντέιβιντ Γουέστ και Τζορτζ Χιλ δεν έχουν αγωνιστεί σε κανένα ματς ακόμα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και στο γόνατο αντίστοιχα.

Η ομάδα της Ιντιάνα δεν έχει επίσης στη σύνθεσή της τους γκαρντ Σι Τζέι Γουάτσον και Ρόντνι Στάκεϊ και ελπίζει στην άμεση επιστροφή του Σι Τζέι Μάιλς, ο οποίος θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: