Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Βάρεσε» στο ψαχνό!! (video)

Με το πρώτο του γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Βαράν της Γαλλίας χάρισε τη νίκη απέναντι στη Σουηδία (έπαιξε 45 λεπτά ο Ντουρμάζ) με σκορ 1-0.

«Βάρεσε» στο ψαχνό! (video)
Ούτε το πρώτο γκολ της καριέρας του ήταν. Ούτε το τελευταίο. Ήταν όμως το παρθενικό του Ραφαέλ Βαράν με την εθνική Γαλλίας κι αυτό που στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 1-0 κόντρα στη Σουηδία!

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης με ωραίο κεφαλιά στο 83' χάρισε τη νίκη στους τρικολόρ που προσπαθούν μέσα απ' τα φιλικά (δεδομένου ότι είναι οι διοργανωτές) να βρουν ρυθμό ενόψει του Euro που θα διοργανώσουν. Τρία λεπτά μετά το γκολ, βέβαια, ο Μπενζεμά θα μπορούσε εξίσου να χριστεί σκόρερ, όμως έχασε πέναλτι!

Για τους ηττημένους, ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γαλλία: Μανταντά, Σανιά, Βαράν, Μανγκαλά, Κουρζαουά (78' Ντιν), Γκιλαβονγκί, Πογκμπά, Παγέτ (61' Μουσά Σισοκό), Βαλμπουενά (68' Λακαζέτ), Γκριεζμάν, Ζινιάκ (78' Μπενζεμά).

Σουηδία: Ίσακσον, Κραφτ, Γκράνκβιστ, Γιάνσον, Μπένγκτσον (46' Μάρτιν Όλσον), Κάλστρομ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Κατσάνικλιτς (46' Φόρσμπεργκ), Ζενγίν (67' Χργκότα), Μπαουί (46' Ντουρμάζ), Τέλιν.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: