Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τα δεδομένα για Κάμπελ!!

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, όμως μέσα από τις επαφές που είχαν οι Πειραιώτες για τον Κοσταρικανό εξτρέμ προέκυψε άλλη μία λύση για τα χαφ.

Τα δεδομένα για Κάμπελ
Μόνο τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί «ζεστά» με την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Γαύρος», οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό της Μπενφίκα, της Γαλατασαράι, της Ίντερ, της Έβερτον και της Μίλαν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως τα μηνύματα που έχουν εισπράξει οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα πλέον ενθαρρυντικά, καθώς η Άρσεναλ αξιώνει 8 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Κοσταρικανού εξτρέμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να πάρουν με τη μορφή δανεισμού τον διεθνή άσο με οψιόν αγοράς. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κάμπελ να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς εκτιμά ότι στη Serie A μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μέσα από τις επαφές που είχε για τον Κοσταρικανό προέκυψε μία άλλη λύση για τα άκρα από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Ιταλία, Γαλλία και Ιβηρική Χερσόνησο).

Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για τον Πέδρο Λεόν, ο οποίος είναι σε κόντρα με τη Χετάφε και αποτελεί τον διακαή πόθος του Μίτσελ. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το επόμενο διάστημα περισσότερα από τους Αφελάι, Ντοσεβί και Ντουρμάζ, οι οποίοι καλούνται να δώσουν πολλά στους αγώνες που ακολουθούν μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: