Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Είναι εδώ αλλά, δεν ακούγεται δυνατά!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης επιμένει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ΠΑΟΚ στα... οβάλ τραπέζια & συνεχίζει να σπαταλά τη δυναμική του σε τοποθετήσεις άνευ ουσίας αντί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Είναι εδώ αλλά, δεν ακούγεται δυνατά
Στη σκέψη και μόνο ότι το παιχνίδι παίζεται χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ είναι να απορείς τελικά, τι ακριβώς έχουν σκοπό να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτοί οι υποτιθέμενοι τεχνοκράτες ή όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Ας τους πούμε νεωτεριστές. Ή νεοτερίζοντας. Έρχεται πιο βολικό.

Αν προσθέσεις και το «τουρίστες», με όλη την καλή διάθεση, είναι πλήρες, περιγραφικό και με. χαμηλά λιπαρά.
Ο πρόεδρος των ανατροπών, ο «δεν μιλώ και πολύ καλά τα ελληνικά», κατά συνέπεια δεν τα πολύ καταλαβαίνω, έλειπε κάπου μεταξύ Αγγλίας και Αγίας Πετρούπολης.

Λειτουργεί συνήθως με. London time. Βιβλίο, τσάι και συμπάθιο.

Οι υπόλοιποι του λεγόμενου μηχανισμού (σχεδόν το ίδιο πολύπλοκος όσο και των Αντικυθήρων), έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια να τοποθετηθούν αλλά, δεν τη λες και. μανιφέστο την ανακοίνωσή για τις αναβολές και τους ξυλοδαρμούς. Τον υποτιθέμενο ξεπεσμό του ποδοσφαίρου.

Λες και μόλις προχθές έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Το παρελθόν ήταν παραδεισένιο
Ψάχνεις να βρεις που, πως και με πόση ένταση έχει εκδηλωθεί η θέση μιας ομάδας που, με τη δυναμική της, θα έπρεπε να είναι συνεχώς στο επίκεντρο και να προλαβαίνει, αν όχι να διαμορφώνει τις εξελίξεις.

Όχι να τις ακολουθεί.

Νομίζω ότι σε αυτό δεν φταίει ούτε ο πρόεδρος του «δεν τα μιλάω καλά τα ελληνικά», ούτε κανείς άλλος.
Ο ιδιοκτήτης είναι που λείπει και έχει κρεμάσει μονίμως έξω από την πόρτα το «επιστρέφω σε πέντε λεπτά» για ξεκάρφωμα.
Και δεν είναι ποτέ εδώ.

Για τις μεταγραφές είναι εδώ η Γκοντζαρόβα κι όποιος άλλος άσχετος ή σχετικός με τα νούμερα και τα λογιστικά αποκτά την εξουσία του ειδικού, αλλά, ποτέ του ηγέτη. Που θα οδηγήσει ακόμη και σε λάθη, αλλά, θα υπάρχει, τέλος πάντων, κάποιος που θα οδηγεί αυτό το καράβι.

Η συμμετοχή του Σαββίδη ήταν, είναι και γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη σε κρίσιμες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ο ΠΑΟΚ χάνει μια ευκαιρία να αποκτήσει χαρακτήρα και ταυτότητα η δυναμική που έτσι κι αλλιώς διαθέτει.

Αυτό ήταν ανέκαθεν ένα μεγάλο πρόβλημα. Η απουσία του Σαββίδη.

Εξυπακούεται ότι εξ αποστάσεως δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει.

Φαίνεται να ψάχνει τους ανθρώπους που θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση, αλλά, δεν μπορεί να τους βρει. Αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα, όσο χάνει όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο...

Φέτος, ειδικά, θα του χρειαστούν όλες οι δυνάμεις στην προσπάθεια να ολοκληρώσει την ανατροπή, εφόσον την πιστεύει πραγματικά και δεν εναποθέτει τις ελπίδες του μόνον στην Παναγιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: