Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δεν... λυγίζει η Πολωνία!

Η Πολωνία έδειξε και πάλι ότι είναι σε καλή κατάσταση, καθώς παρέμεινε για έκτο ματς αήττητη με το 2-2 με την Ελβετία, ενώ ως γνωστόν είναι πρώτη στον δ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Δεν... λυγίζει η Πολωνία
Σε πολύ καλό… φεγγάρι βρίσκεται η Πολωνία. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ελβετία, με την οποία ήρθε ισόπαλη (2-2) σε φιλική αναμέτρηση, αν και προηγείτο με 2-1 μέχρι το 87ο λεπτό όταν και ισοφάρισε ο Φαμπιάν Φράι, αλλά διατήρησε το αήττητο της. Μάλιστα, η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, διότι δέχθηκε κόκκινη ο Μίχαλ Ζύρο στο 83ο λεπτό.

Η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 5 Μαρτίου του 2013, όταν και την είχε νικήσει με 1-0 η Σκωτία. Από τότε έχει μια ισοπαλία σε φιλικό με τη Γερμανία και άλλη μια με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2016, που έχει… συνοδέψει με τρεις νίκες για, που την έχουν φέρει στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Το επόμενο της ματς είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαρτίου και εφόσον δεν… προκύψει κάποιο φιλικό, τότε θα μείνει έναν χρόνο χωρίς ήττα.

Το σκορ άνοιξε ο Ντρμιτς στο 4’ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και ο Τζέντρζεγσικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Μίλικ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 61’, αλλά οι οικοδεσπότες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν αυτό το σκορ μέχρι το τέλος και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αποβολή, με τον Φράι να τους παραβιάζει την εστία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: