Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στους 50 χειρότερους Μήτρογλου, Κοβάσεβιτς!!

Με τον Ολυμπιακό οι Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς έκαναν τη διαφορά. Το πέρασμά τους όμως από την Αγγλία ήταν καταστροφικό με την Daily Mail να τους κατατάσσει στους 50 χειρότερους φορ της Premier League!

Στους 50 χειρότερους Μήτρογλου, Κοβάσεβιτς
Τόσο ο Κώστας Μήτρογλου, όσο και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πήγαν με μεγάλες προσδοκίες στην Αγγλία.

Αυτές όμως δεν επαληθεύτηκαν και σύμφωνα με την Daily Mail συγκαταλέγονται -με βάση τις επιδόσεις τους- στους χειρότερους φορ που αγωνίστηκαν στην Premier League, συνεπώς από το 1992 κι έπειτα.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο Νο 36 και ο Σέρβος στο Νο 38.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Νο 38 Ντάρκο Κοβάσεβιτς-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1996 (16συμ./4γκολ)

«Όταν αποκτάς έναν επιθετικό με απίστευτη επίδοση 37 γκολ σε 47 αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα και έχεις δαπανήσει 2 εκατομμύρια λίρες περιμένεις να έχεις πετύχει διάνα.

Ωστόσο το πέρασμα του Σέρβου, Κοβάσεβιτς από την πόλη του Σιδήρου το 1996 δεν είναι κάτι που θα ήθελε να θυμάται. Πέτυχε τέσσερα γκολ σε 16 εμφανίσεις στην Premier League (συμπεριλαμβανομένων και των δύο στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μπόλτον) και αποχώρησε -πριν καν συμπληρώσει έξι μήνες- με προορισμό την Ισπανία και την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κοβάσεβιτς επικρίθηκε για την φτωχή του ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, την πρώτη επαφή με την μπάλα και την έλλειψη κίνησης χωρίς αυτήν, όπως πέρα αυτά οι οπαδοί των “κουκουβάγιων” πίστευαν ότι ήταν απίστευτος…».


inner

Νο 36 Κώστας Μήτρογλου-Φούλαμ 2014 (3 συμ.)

«Η μεταγραφή του Στιβ Μαρλέ θεωρήθηκε σπατάλη χρημάτων, αλλά δίχως αμφιβολία αυτή του Κώστα Μήτρογλου την ξεπέρασε.

Κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν που έδωσε μάχη για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, η Φούλαμ δαπάνησε 12 εκατομμύρια λίρες για τον Έλληνα διεθνή τον Ιανουάριο σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον γκρεμό, ωστόσο η επένδυσή της αποδείχθηκε καταστροφική.

Ο Μήτρογλου είχε πετύχει 41 γκολ σε 92 αγώνες πρωταθλήματος με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι τραυματισμοί την περίοδο που βρέθηκε στο Δυτικό Λονδίνο του επέτρεψαν να πάρει μέρος σε μόλις τρία παιχνίδια.

Αντί όμως ν’ αποδειχθεί σωτήρας, ζέσταινε τον πάγκο τους. Επέστρεψε στους πρωταθλητές Ελλάδας με την μορφή δανεισμού τον Αύγουστο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι οπαδοί της Φούλαμ δεν ανησυχούν για τον αν θα επιστρέψει».


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: