Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Πολύ διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι»

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρσίγιακα, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος περιμένει διαφορετική τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μαρκόπουλος: «Πολύ διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι»
Πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ χαρακτήρισε την Καρσίγιακα ο Σούλης Μαρκόπουλος και στάθηκε στις αλλαγές που κάνει στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει εκτός έδρας με 87-81 στις 15 Οκτωβρίου για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup και την Τετάρτη (19:00) θα υποδεχθεί την τούρκικη ομάδα. Ο πολύπειρος τεχνικός θεωρεί ότι το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο, ενώ θα περιμένει ακόμη μια ημέρα για να δει σε τι κατάσταση είναι ο Μαργαρίτης.

«Η Καρσίγιακα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και παίζει πολύ καλό μπάσκετ με σκληρή και δυνατή άμυνα. Προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην άμυνα για να μπερδέψει τον αντίπαλο, ενώ στην επίθεση έχει συνεχόμενη κίνηση και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να έχουμε καθαρό μυαλό για να μη δώσουμε χώρο στους αντιπάλους», είπε, για το τι περιμένει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση της δεύτερης με την πρώτη αναμέτρηση με την Καρσίγιακα, επισήμανε: «Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε εμείς αυτούς και αυτοί εμάς και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στην επίθεση έχουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν κάτι και θέλει προσοχή».

Ερωτήθηκε αν θα επηρεάσει η αναβολή (της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό) την ομάδα του «Θα φανεί, εμείς συνεχίσαμε με προπόνηση εκείνη την ημέρα, σίγουρα ένα παιχνίδι είναι διαφορετικό από μία προπόνηση. Θα δούμε».

Για τον Μαργαρίτη, σχολίασε: «Έχει μπει περίπου στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: