Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σαρρής: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Γιώργος Σαρρής τόνισε ότι δεν σκέφτεται την παραίτηση από την προεδρία της ΕΠΟ ενώ επεσήμανε ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή.

Σαρρής: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»
Ο Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση για παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού της Εθνικής με την Σερβία.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα… Τεχνηέντως το έχουν αναδείξει. Γνωρίζουμε καλά ότι και ο πρόεδρος και το ΔΣ εκλέγεται με συγκεκριμένα διαδικασία. Δεν έχουμε λάβει τέτοιου είδους μηνύματα από κάποιον. Και πάλι όμως σας λέω ότι όλες οι αποφάσεις δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην κάμερα της Nova και συνέχισε μετά από νέα ερώτηση που δέχθηκε από τον Γιάννη Καραλή σχετικά με την ατάκα του πως αναλαμβάνει τις ευθύνες του…

«Εννοούσα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του Ρανιέρι… Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για το 2016. Και μάλιστα με ένα νέο καταστατικό το οποίο έχει κατατεθεί έχει εγκριθεί και από την UEFA και απλώς περιμένουμε την έγκρισή του. Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας όλα», υποστήριξε ο Σαρρής σχολιάζοντας και πάλι τα σενάρια παραίτησής του.

Νωρίτερα ο Γιώργος Σαρρής είχε αναφέρει για το παιχνίδι με τη Σερβία και την επιλογή του Ρανιέρι…

«Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μια προσπάθεια μεγαλύτερη από τα άλλα παιχνίδια. Πρέπει όλοι να σκύψουμε επάνω στην Εθνική και να βοηθήσουμε να συνέλθει. Όταν είχα προσλάβει τον Ρανιέρι είχα πει ότι τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Και έτσι η επιλογή του Ρανιέρι κρίνεται λανθασμένη. Δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα ή εμείς στη δική του».

Φυσικά, στον πρόεδρο της ΕΠΟ τέθηκε το ζήτημα του ανθρώπου που θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής…

«Με ρωτάτε για κάτι με το οποίο κανείς δεν έχει ασχοληθεί. Κανείς από την ομοσπονδία δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητή», κατέληξε.

Τέλος σχολίασε για την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων….

«Αύριο θα ασχοληθούμε. Θα δούμε τι θα πει και η Σούπερ Λίγκα και θα λάβουμε και εμείς την απόφασή μας. Με μια απόφαση της Σουπερ Λίγκας ανάλογη με εκείνη της Football League θα το ξαναδούμε… το θέμα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: