Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Καθάρισε» με Οκάκα η Ιταλία!!

Χάρη στο γκολ του Οκάκα, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, η Ιταλία νίκησε 1-0 την Αλβανία σε φιλικό ματς που διεξήχθη την Τρίτη στο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβα.

«Καθάρισε» με Οκάκα η Ιταλία
Η Ιταλία νίκησε δύσκολα 1-0 την Αλβανία στο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβα, σε φιλικό ματς προετοιμασίας, δείχνοντας επηρεασμένη από την ισοπαλία κόντρα στην Κροατία την περασμένη Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία τους στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησαν πολύ μέτρια εμφάνιση και εξαιτίας και των αλλαγών που έκανε ο ομοσπονδιακός τους τεχνικός στη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ατζούρι» δημιούργησαν δυο-τρεις σημαντικές ευκαιρίες στην εστία του Μπερίσα, που πάντα βρισκόταν στη σωστή θέση και «καθάριζε» τις φάσεις.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές του Αντόνιο Κόντε δημιούργησαν προβλήματα ομοιογένειας στους τετράκις παγκόσμιους πρωταθλητές που απείλησαν με Τζιοβίνκο και Ντέστρο την αλβανική εστία, με τους φιλοξενούμενους να γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους. Τελικά, στο 82’ ο Οκάκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, μετά από προσπάθεια του Ατσέρμπι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


ΙΤΑΛΙΑ: Σιρίγκου (73’ Περίν), Μορέτι, Μπονούτσι (82’ Ατσέρμπι), Ντε Σιλβέστρι, Αντονέλι, Ακουϊλάνι, Τσέρτσι (77’ Γκαμπιαντίνι), Παρόλο, Μπερτολάτσι (70’ Μποναβεντούρα), Τζιοβίνκο (65’ Οκάκα), Ντέστρο (64’ Μάτρι)

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Μαβράι, Λίλα (90’ Ράμα), Χουσάι (74’ Αϊέτι), Τσάνα, Αγκόλι, Κουκέλι (67’ Ρόσι) Αμπράσι (71’ Σάλα), Λενιάνι (86’ Μπαλάι), Τσικαλέσι (78’ Σαλίχι), Μεμουσάι *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: