Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ξεκαθαρίζει η… επανέναρξη!!

Την Τετάρτη κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό αναμένεται να ξεκαθαρίσει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων… Περίπλοκη η κατάσταση. Διαβάστε το γιατί…

Ξεκαθαρίζει η… επανέναρξη!
Ως έναν πολύ μεγάλο βαθμό η επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας και γενικότερα όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της χώρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη…

Πάντως μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι ως ένα σημείο μπερδεμένη μετά και την μερική αποδοχή που έτυχε ένα… αίτημα της Σούπερ Λίγκας από ορισμένα μέλη της.

Συγκεκριμένα η Λίγκα ενημέρωσε τις ομάδες – μέλη της για την απόφασή της να μην πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ στο οποίο αναμενόταν να δώσουν το «παρών» οι πρόεδροι και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Επί προσθέτως απέστειλε στις ομάδες μια επιστολή την οποία ζητούσε να υπογράψουν και με αυτή να απευθυνθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητώντας να μην υπάρχει αναβολή της αγωνιστικής και η αγωνιστική του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αυτή την επιστολή δεν την αποδέχθηκαν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενδεχομένως διότι κάποιες από αυτές περίμεναν τα ζητήματα αυτά να συζητηθούν στο ΔΣ.

Δύο από τις ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ –μάλιστα, αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν την απόφασή τους να μην υπογράψουν τη σχετική επιστολή με επίσημες ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Τι ανέφερε η επιστολή αυτή της ΕΠΟ. Διαβάστε ακριβώς…

«H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας.

Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».

Πλέον, την Τετάρτη αναμένεται να κριθεί ως ένα σημείο εάν θα αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία της διοργανώτριας Αρχής με τους εκπροσώπους των μελών στην οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και να υπάρξει σύμπνοια.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο η Σούπερ Λίγκα θα ενημερώσει με σχετικό αίτημα την ΕΠΟ για την επιθυμία των μελών της για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάτι που θα τεθεί επί τάπητος την Πέμπτη στο ΔΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Σε αυτό το ΔΣ εάν η ΕΠΟ έχει και την επιθυμία της Σούπερ Λίγκας να πραγματοποιηθεί κανονικά το πρωτάθλημα, όπως αντίστοιχα έχει και από τη Football League τότε το πιο πιθανό είναι να ορίσει διαιτητές και να πραγματοποιηθούν οι αγωνιστικές σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: