Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στα υπ’ όψιν και ο Νεμπεγλέρας!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη βρίσκεται και ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος πιθανότατα θα φύγει από τη Λάρισα και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να βοηθήσει τους «κίτρινους».

Στα υπ’ όψιν και ο Νεμπεγλέρας
Προτεραιότητα των ανθρώπων του Άρη είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν ποιοτικά με τις εμπειρίες και τις ικανότητές τους το υπάρχον ρόστερ.

Ένας τέτοιους παίκτης είναι και ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο 39χρονος μέσος που αναμένεται να φύγει από τη Λάρισα για τις γνωστές εξελίξεις έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός χαφ που θα μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ όπως ο Λαρισαίος άσος.

Ο μοναδικός ενδοιασμός που υπάρχει αφορά την ηλικία του και αν μπορεί να αντεπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια, με τους «κίτρινους» να έχουν μόνο μία θέση για Ελληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.

Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής που έγινε στον Άρη, ο Πάουλο Κάμπος φέρεται να πρότεινε στους κ.κ. Γαλανό και Τοπαλίδη την απόκτηση 4-5 παικτών τον Γενάρη, με κύριο χαρακτηριστικό την εμπειρία.

Προτεραιότητα όμως αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα και στη συνέχεια ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ έγινε κουβέντα για την προσθήκη ενός αμυντικού μέσου και ενός μπακ.

Στο ραντεβού, επίσης, συζητήθηκαν και διάφορες οργανωτικές δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν (πετρέλαιο, πούλμαν) ενώ αποφασίστηκε ότι τέτοιες συναντήσεις θα καθιερωθούν και θα γίνονται ανά δύο εβδομάδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: