Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Βούρβαχης: «Τίμος παράγοντας ο Σαρρής»

Δεν έμειναν αναπάντητες οι δηλώσεις Γκαγκάτση, αφού ο Γιώργος Βούρβαχης εξαπέλυσε βολές κατά του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, λέγοντας ότι «έτρωγαν τα λεφτά και δεν μιλούσε κανείς» και χαρακτήρισε τον Γιώργο Σαρρή «τίμιο παράγοντα».
«Κάποιοι κύριοι υποχρέωσαν την ΕΠΟ και πλήρωσε 17 εκατομμύρια ευρώ για την κάρτα υγείας, χωρίς να γίνει ούτε μία εξέταση ποδοσφαιριστή. Εμείς τους πήγαμε στον εισαγγελέα και μας κατηγορούν. Γιατί υπέγραψε αυτός ο κύριος, αυτή τη σύμβαση; Για τον κ. Γκαγκάτση μιλάω, ποιος υπέγραψε αυτή τη σύμβαση» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Καταλήγοντας, ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή πρόσθεσε: «Κανείς δεν μιλάει γι΄ αυτούς, όλοι κατηγορούν εμάς, τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. Όταν έτρωγαν τα λεφτά με τα τσουβάλια, κανείς δεν μιλούσε. Όλοι οι ανεπάγγελτοι, μαζεύονταν σε ένα γραφείο για να σχεδιάσουν την επόμενη... λούμπα. Και σήμερα κατηγορούν εμάς. Ο Σαρρής είναι ένας τίμιος παράγοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: