Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Σχέσεις οικογένειας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ο Δημήτρης Σίτσας και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ψυχολογία στον Άρη:
«Κάθε νίκη φέρνει ψυχολογική ανάταση. Όταν έρχονται συνεχόμενες νίκες η ψυχολογία είναι καλύτερη και για τους παίκτες και για τον κόσμο».
Για το πάθος που έδειξε η Αναγέννηση Γιαννιτσών:
«Ήταν φυσιολογικό το κίνητρο των αντιπάλων. Σε ένα γήπεδο σαν το Χαριλάου όλοι θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω και προετοιμάζονται καλύτερα».
Για την δουλειά του Κάμπος:
«Ο κ. Κάμπος δουλεύει και στην ψυχολογία και στη τακτική. Αν δεν έχεις παίκτες μαχητές, δυνατούς που να τα δίνουν όλα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις».
Για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
«Μέσα από την προπόνηση προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Πάντα οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά αν και οι πληροφορίες λένε πως ο Κοκκινόχωμα παίζει καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο. Μέσα από τις προπονήσεις θα βρούμε τρόπους αντιμετώπισης».
Για τις δυσκολίες της Γ’ εθνικής:
«Είναι ένας μεγάλος Γολγοθάς. Δυστυχώς δεν ήμασταν και καλά προετοιμασμένοι. Μετά από τόσες διαδικασίες αποφασίσαμε πως θα είμαστε Γ’ εθνική με 16 παίκτες αρχικά στην προετοιμασία. Υπάρχουν σκληρά μαρκαρίσματα αλλά δεν υπήρχαν αντοχές».
Για την έλλειψη ενός σκόρερ από την ομάδα:
«Έχουμε κάποιο πρόβλημα στο σκοράρισμα όμως προσπαθούμε. Στα δύο αυτά παιχνίδια ήμασταν καλά στην άμυνα και πήραμε τους βαθμούς».
Για τον τρόπο παιχνιδιού του Κάμπος:
«Θέλει να μην φάμε κόντρα επιθέσεις επειδή όλοι οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά. Θέλει επίσης με προσαρμογές στην επίθεση να διασπάσουμε τις άμυνες».
Για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν:
«Η Δόξα εκτός του ότι είναι ιστορική ομάδα, ενισχύθηκε πολύ και οι μεταγραφές παίζουν μετά το δεύτερο παιχνίδι. Νομίζω πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Καβάλα έχει και αυτή καλούς παίκτες αλλά και αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί».
Για το πώς αντιμετωπίζουν τον Άρη στην Γ΄ εθνική:
«Είναι σαν λαχείο για τις ομάδες της Γ’ εθνικής το ότι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη όσον αφορά το κύρος αλλά και το οικονομικό».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Υπάρχει μια ηρεμία και δημιουργούμε σχέσεις οικογένειας κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: