Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Άλλα λέμε και άλλα γίνονται»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας και μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο Ευάγγελος Μαζαράκης και μίλησε για την κατάσταση στην Ομοσπονδία και τις αποφάσεις που παίρνονται.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το συνέδριο που έγινε:
«Ήταν καταπληκτικό συνέδριο και μπήκαν στη μέση πάρα πολλά θέματα. Εγώ δεν πήγα εκεί ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ καθώς δεν μου δόθηκε η εξουσιοδότηση. Πήγα ως εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας. Δεν υπήρχε και κάποιος άλλος εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ομοσπονδία αλλά όταν λες κάποια πράγματα δεν σου σηκώνουν και το τηλέφωνο. Εγώ θα λέω πάντα την άποψη μου όπως είναι και όπως την υποστηρίζω. Γλάστρα δεν θα γίνω ποτέ. Είμαι ο άνθρωπος που έχει περάσει από όλα τα πόστα της ΕΠΟ, έχω πάρει τις περισσότερες ψήφους και είμαι υπεύθυνος για το beach soccer. Αυτό εγώ το θεωρώ τιμή και κάνω ότι καλύτερο μπορώ».
Για το τι μπορεί να περιμένει κάποιος από την ΕΠΟ:
«Μάλλον τίποτα. Προχθές καταλήξαμε σε ομόφωνη απόφαση να μην ορίσει η ΚΕΔ σε μια απόφαση συμπαράστασης. Σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα γίνονται κανονικά και καλά γίνονται. Το να μην γίνονται αγώνες δεν είναι συμπαράσταση, είναι θεατρινισμός. Το θέμα είναι πως άλλα λέμε και άλλα γίνονται. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα επίσημο. Βαρέθηκα εγώ να είμαι συνεχώς στο όχι αλλά δεν μπορώ και να συμφωνώ αυτά που γίνονται. Εγώ αν δεν έρθει το θέμα για το ταμείο δεν θα ψηφίσω για τον απολογισμό της χρονιάς. Επίσης, δεν θα ψηφίσω θέμα που δεν βλέπω και δεν ακούω. Ήρθε το θέμα για το διεθνή διαιτητή τις προάλλες και εγώ είπα πως δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι αν δεν δοθούν τα πρακτικά. Τελικά, δεν δόθηκαν και ψήφισαν όλοι εκτός ναι από εμένα. Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση αλλά βάζω κάποια πράγματα στην άκρη. Κάποια πράγματα ξεπερνάν τα καθιερωμένα».
Για το αν ρώτησε για τα «Πακιστανικά τηλέφωνα»:
«Δεν μπορώ να το ρωτήσω αυτό. Θα πρέπει να έχω στα χέρια μου στοιχεία και δεν έχω τίποτα. Πολλά ακούγονται και λέγονται αλλά δεν μπορώ να φτάσω εκεί. Πράγματα που δεν ξέρω δεν τα λέω».
Για την επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Ο προπονητής ήταν πρόταση του κ. προέδρου. Υπήρχαν και άλλες προτάσεις. Ο κ. πρόεδρος αποφάσισε όμως εμείς τον είχαμε εξουσιοδοτήσει. Από εκεί και μετά είχε την ευθύνη και τον απέλυσε. Αυτό που μας έκανε όλους εντύπωση η πρόσληψη των προπονητών των μικρότερων ομάδων. Στη τεχνική επιτροπή δεν είμαι επειδή φαίνεται πως δεν πρέπει να βρίσκομαι σε μέρη που δεν… κολλάω».
Για τους λόγους που δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο ο Ντάλας:
« Δεν το γνωρίζω αυτό. Έχω ο ίδιος αποφασίσει να είμαι μακριά από τη διαιτησία. Αυτό το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει».
Για τη πιθανότητα να παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής:
«Δεν γνωρίζω κάτι ούτε για παραίτηση κάτι ούτε για συμβούλιο. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει ούτε παραίτηση ούτε συμβούλιο. Μπορεί να κάνω και λάθος».
Για το αν ο Γιώργος Σαρρής είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού:
«Αυτό δεν μπορώ να το πω. Είναι μια πολύ μεγάλη κατηγορία που για να το πεις πρέπει και να το αποδείξεις. Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση και τέτοια στοιχεία. Θα ήταν αδικώ να συκοφαντήσω έναν άνθρωπο δίχως στοιχεία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: