Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Να μείνουμε κοντά στην κορυφή»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης
Μίλησε για την κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος, τον Άρη και τον Σολάρι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αν υπάρχει πρόταση στον Ότο Ρεχάγκελ τόνισε:
«Όχι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και πιστεύω πως θα με ενημέρωνε ο Ρεγάγκελ αν υπήρχε πρόταση».
Για τις δηλώσεις του κ. Γκαγκάτση πως η Εθνική Ελλάδος ήταν οικογένεια προσέθεσε:
«Αυτό που είπε ο κ. Γκαγκάτσης είναι πολύ σωστό. Το πώς είναι αυτή τη στιγμή η Εθνική ομάδα δεν ξέρω γιατί δεν είμαι μέσα και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα με τα Νησιά Φερόε.
Για το επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία υποστήριξε:
«Αυτή τη στιγμή αν ήταν να παίξει ένα επίσημο παιχνίδι, θα ήταν δύσκολο λόγω των κακών αποτελεσμάτων και πιστεύω πως μπορούν να συνέλθουν οι διεθνής κόντρα στην Ουγγαρία σε πέντε μήνες. Όλους τους αντιπάλους μπορείς να κερδίσεις, αλλά δεν είναι αχτύπητοι».
Στη συνέχεια για τον προπονητή που πρέπει να επιλεχθεί απάντησε:
«Πρέπει να είναι ένας προπονητής που θα δώσει ώθηση και πρέπει να τους περάσει την νοοτροπία ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα».
Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον Άρη από εδώ και πέρα υπογράμμισε:
«Πρέπει να μείνουμε κοντά στην κορυφή μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και αν κερδίζαμε την Δόξα Δράμας θα ήμασταν πρώτοι. Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν τελειώνουμε τα παιχνίδια εύκολα με δύο και τρία γκολ και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις».
Για το ότι ο Άρης χρειάζεται έναν γκολτζή ανέφερε:
«Βέβαια, πρέπει να έχουμε έναν γκολτζή και θα είναι πλεονέκτημα για την ομάδα και εκεί είναι όλη η ουσία. Στο τελευταίο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά ενώ είχαμε την υπεροχή δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε δύο ή τρία γκολ και αυτό είναι που προβληματίζει».
Όσον αφορά τον Σολάρι είπε:
«Είναι παίκτης με εμπειρία και πιστεύουμε πως θα μας λύσει το πρόβλημα σε περίπτωση που έρθει. Σήμερα περιμένουμε την απάντησή του».
Για την κατηγορία και πως την βλέπει είπε:
«Είναι ένα καλό και σκληρό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά και επειδή είμαι από την Γερμανία μου αρέσει σαν στυλ παιχνιδιού, όχι όμως όταν είναι αντιαθλητικό. Ο όμιλος που αγωνίζεται ο Άρης είναι πολύ δυνατός».
Για το ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος υποστήριξε:
«Το βλέπω έξω όταν βγαίνω και μου μιλάει ο κόσμος και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, επί 90 λεπτά φώναζαν στο γήπεδο».
Για το ότι ο κόσμος του Άρη βρίσκεται δίπλα στην ομάδα τόνισε:
«Ποτέ δεν αφήνουν την ομάδα μόνη της και στόχος μας είναι μέχρι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό να κάνουμε το 4Χ4 και να μαζέψουμε 12 πόντους».
Όσον αφορά τον Πάουλο Κάμπος διευκρίνισε:
«Είναι ευχάριστος άνθρωπος και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος».
Για το ότι ο Ρανιέρι τα τελευταία χρόνια έχει πάνω από 12 εκατ. αποζημιώσεις τόνισε:
«Το περίεργο είναι πως όλα αυτά τα λέμε τώρα και όχι όταν τον παρουσίασαν. Όταν θα κάνεις κάποια μεταγραφή ή θα πάρεις κάποιον προπονητή, πρέπει να ψάξεις να δεις τι έχει κάνει. Όμως εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα κρίνουμε αν είναι λάθος ή όχι».
Τέλος για το ότι έχει διαφορές η θέση που έχει τώρα στον Άρη με του προπονητή κατέληξε:
«Βέβαια είναι διαφορετικά και η κάθε μία θέση έχει τα πλεονεκτήματά της και τα μειονεκτήματά της. Το σημαντικό για μένα είναι να είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: