Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αυτούς ψάχνει ο «Μίλο»

Το προφίλ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ατζέντα της ΑΕΚ και παρακολουθεί από κοντά το τελευταίο διάστημα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σκιαγραφεί σήμερα η SportDay.

Αυτούς ψάχνει ο «Μίλο»
Μετά την Ουγγαρία, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στη Βραζιλία και τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ουρουγουάη για να «τσεκάρει» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σίγουρα, όμως, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» θα παρακολουθήσει από κοντά και άλλους παίκτες, προτού η διοίκηση προχωρήσει στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Όλα δείχνουν ότι ο «Δικέφαλος» θα κάνει τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές: έναν βαρύ σέντερ φορ, έναν αμυντικό μέσο, έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ, με την αντίστοιχη σειρά.

Για αυτό τον λόγο η SportDay σκιαγραφεί το προφίλ των υποψήφιων στόχων, τους οποίους θα περάσει από… κόσκινο ο Μιλοβάνοβιτς.

Όπως προαναφέραμε, πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ψηλό κορμί με έμφαση στο σκοράρισμα, που θα μπορεί να κρατήσει δύο αντιπάλους πάνω του και να ανοίξει χώρους στους παίκτες που θα έρχονται από πίσω.

Επόμενος στη λίστα είναι ένας αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τους Κορδέρο και Ανάκογλου, ο οποίος θα μπορεί να κερδίσει την πρώτη μπαλιά και στη συνέχεια θα την μοιράσει, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα ψαχθεί για έναν αριστερό μπακ, καθώς ο Σοϊλέδης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και θα αργήσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Εκείνο που ψάχνουν είναι έναν… Μπακάκη για τα αριστερά.

Τέλος, ο Μιλοβάνοβιτς θα ψάξει να βρει έναν Μπαρμπόσα για το άλλο άκρο της επίθεσης, δηλαδή έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου, αφού ο Πλατέλλας και ο Ντούνης δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό (19/11) φύλλο της SportDay… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: