Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρίντεζης είναι… εδώ!!

Μετά από καιρό -λόγω της αρθοσκόπησης που είχε υποβληθεί στον αστράγαλο- ο Γιώργος Πρίντεζης προπονήθηκε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό. Παίζει με Βαλένθια ο Ντάρντεν, επανεκτιμάται του Κατσίβελη.

Ο Πρίντεζης είναι… εδώ!
Έρχονται σιγά-σιγά τα καλά νέα στον Ολυμπιακό! Ο Γιώργος Πρίντεζης που εδώ και ένα μήνα περίπου είναι εκτός, λόγω των ενοχλήσεων που είχε και την «αναγκαστική» αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, επανήλθε σήμερα στα παρκέ!

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ προπονήθηκε μετά από καιρό με την ομάδα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος και δριμύτερος στις υποχρεώσεις του με τους Πειραιώτες. Φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα να ρισκάρουν για άμεση επάνοδο και το τιμ των ερυθρολεύκων θα τον περιμένει έως ότου να είναι 100% σε θέση να προσφέρει.

Η προετοιμασία ενόψει Βαλένθια (την Πέμπτη στο ΣΕΦ) ξεκίνησε και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να κάνει το 6x6 στην Ευρωλίγκα. Ο Ντάρντεν που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις προηγούμενες ημέρες, γυμνάστηκε την Τρίτη κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού του.

Τέλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, θα μείνει σίγουρα εκτός για μια εβδομάδα και τότε θα επανεκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Υπενθυμίζεται πως για το προσεχές ματς με τις «νυχτερίδες» νοκ-άουτ είναι και οι Λοτζέσκι, Παπαπέτρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: