Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κολοβός: «Φτιαγμένη για τα δύσκολα η Εθνική»

Δεν χάνει την πίστη του στην Εθνική ο Δημήτρης Κολοβός. «Φτιαγμένη για τα δύσκολα αυτή η ομάδα», είπε μετά την «φιλική» ήττα (2-0) από την Σερβία στα Χανιά, όπου χρίστηκε διεθνής.

Κολοβός: «Φτιαγμένη για τα δύσκολα η Εθνική»
Το ντεμπούτο του Δημήτρη Κολοβού στην Εθνική δεν συνδυάστηκε μ' ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο μέσος του Πανιώνιου εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές της.

Παρά το κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Εθνική ομάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τιμή ν’ αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν λέει και πολλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήμασταν καλύτεροι από τη Σερβία».

Για την πορεία ως τώρα στα προκριματικά: «Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Την αγαπάνε όλοι αυτή την ομάδα. Είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για την παρουσία νέων παικτών στην ομάδα: «Από την μεριά οι παίκτες που μπαίνουμε τώρα στην Εθνική θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ανάλογο με όσα προσέφεραν οι προηγούμενοι. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: