Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Νέο πρόβλημα με Μακ!!

Άτυχος στάθηκε και πάλι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, καθώς στο πρώτο ματς που αγωνίστηκε μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, έγινε και πάλι αναγκαστική αλλαγή.

Νέο πρόβλημα με Μακ!
Άσχημα νέα και πάλι με τον Ρόμπερτο Μακ στον ΠΑΟΚ και το πρόβλημα είναι μυϊκό. Ο 23χρονος εξτρέμ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλης με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να γίνει αλλαγή στο 67’ με τον Γκολάσα να παίρνει τη θέση του. Αυτή η ατυχία είχε ως αποτέλεσμα ο Σλοβάκος να χάσει τα δύσκολα και σημαντικά ματς με Φιορεντίνα, Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν στην αποστολή της αναμέτρησης με τη FYROM για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Στο ματς της Τρίτης με τη Φιλανδία ήταν όμως βασικός, αλλά πρόλαβε να παίξει μόλις 25 λεπτά. Ύστερα από ένα σπριντ που έκανε, έπεσε κάτω, ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (νυν της αραβικής Λεκχβίγια), Βλάντιμιρ Βάις να παίρνει τη θέση του. Όπως αναφέρεται και στα ΜΜΕ της πατρίδας του πρόκειται για ενοχλήσεις στον μηρό.

Είναι νωρίς για να γίνει κάποια εκτίμηση και την Τετάρτη θα φανεί μετά από εξετάσεις αν θα τον στερηθεί και πόσο η πρωτοπόρος ομάδα της Super League. Ούτως, ή άλλως το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση, λόγω της αναβολής που αποφάσισε η ΕΠΟ μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: