Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Ανυπομονώ για τίτλους με τον Ολυμπιακό» (video)

Χαρούμενος για τη πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ο Ματ Λοτζέσκι. «Ευχαριστώ τους προέδρους για την εμπιστοσύνη, ανυπομονώ για τίτλους» πρόσθεσε.

«Ανυπομονώ για τίτλους με τον Ολυμπιακό» (video)
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2017 έκανε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο γκαρντ/φόργουορντ, μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΚΑΕ στο YouTube, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ανυπόμονος για την κατάκτηση τίτλων με την ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώθηκε ότι θα μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια, σε ένα μέρος που μου αρέσει να ζω και να παίζω με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους που πιστεύουν σε μένα και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας μου ένα καινούριο συμβόλαιο», τόνισε αρχικά ο 30χρονος παίκτης, που αναφορικά με το αν σκέφτηκε πολύ την προσφορά που του έγινε πριν υπογράψει, σχολίασε: «Όχι πάρα πολύ. Ήρθε ο ατζέντης μου στην Αθήνα, μίλησε με τους Προέδρους και σε δύο μέρες είχαμε συμφωνία».

Για την πορεία της αποθεραπείας του, τόνισε: «Νομίζω ότι γίνομαι καλύτερα. Έκανα δύο θεραπείες με prp και αυτό με βοήθησε. Έχουμε πολύ στα εδώ και νομίζω ότι θα ξεκινήσω να τρέχω σήμερα, θα κάνω τζόκινγκ και σιγά, σιγά θα επιστρέψω».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: