Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Περέιρα: «Στον ΠΑΟΚ θέλουμε το πρωτάθλημα»!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέτει ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Περέιρα: «Στον ΠΑΟΚ θέλουμε το πρωτάθλημα»!
Το εγκώμιο των φίλων του ΠΑΟΚ έπλεξε σε συνέντευξή του ο Φακούντο Περέιρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι βασικοί στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα αλλά και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά»:

Για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα:
«Είμαι καλά, είχα την τύχη να ξεκινήσω τη χρονιά με κάποια γκολ, τα οποία μου έδωσαν ψυχολογία και κέρδισα γρήγορα μία θέση στην ομάδα. Τώρα επιστρέφω από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για περισσότερο από ότι αρχικά αναμενόταν και σταδιακά προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου».

Για το αν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι πιο χαλαρό, υπάρχουν αρκετοί χώροι και οι αντίπαλοι δεν πιέζουν όπως στην Αργεντινή. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που παλεύει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς, οι οποίοι την ακολουθούν είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League».

Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του:
«Πηγαίνω για φαγητό ή γυρνάω και εξερευνώ την πόλη. Ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να πάω σε κάποια παραλία ή σε κάποιο από τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα. Αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και όλα είναι πιο εύκολα. Καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές, λέξεις, έχω αρχίσει να διαβάζω και σιγά- σιγά μαθαίνω. Μέχρι να μάθω, προσπαθώ να συνεννοούμαι με όποιον τρόπο μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: