Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΛεΜπρον και Λίλαρντ παίκτες της εβδομάδας στο ΝΒΑ!!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανακηρύχθηκαν παίκτες της εβδομάδας στο ΝΒΑ για την ανατολική και τη δυτική περιφέρεια αντίστοιχα.

ΛεΜπρον και Λίλαρντ παίκτες της εβδομάδας στο ΝΒΑ
Ο «Βσιλιάς» ΛεΜπρον Τζέιμς πήρε ακόμα ένα βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στην Ανατολή φτάνοντας συνολικά στα 46, ενώ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ βραβεύτηκε για πρώτη φορά στην τριετή καριέρα του στη λίγκα.

Ο Τζέιμς βοήθησε τους «Ιππότες» την περασμένη εβδομάδα να φτάσουν σε ρεκόρ 3-0, το οποίο συμπεριελάμβανε νίκες απέναντι στους Νιου Όρλιανς Πέλικανς και τους Ατλάντα Χοκς, έχοντας 35 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ακόμα ο «βασιλιάς» μοίρασε 7,7 ασίστ, είχε ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς 59,4% και μάζεψε 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Λίλαρντ οδήγησε και αυτός με τη σειρά του τους Μπλέιζερς στο 3Χ3 επιτυγχάνοντας 28 πόντους και 8,7 ασίστ και είχε εντυπωσιακή ευστοχία στα τρίποντα με 70%. Με το ΛαΜάρκους Όλντριτζ εκτός αποστολής, ο βραχύσωμος γκαρντ βοήθησε τα μέγιστα με 28 πόντος και 5 ριμπάουντ ώστε η ομάδα του να επιβληθεί των Μπρούκλιν Νετς το Σάββατο και να κλείσει αήττητη την περασμένη εβδομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: