Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στην υγειά του Ρούνεϊ!!

Η μετά-Μουντιάλ Αγγλία… δεν πιάνεται! Με τον Ρούνεϊ να αποδεικνύει εκ νέου γιατί είναι αρχηγός (σκοράροντας δις), τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν 3-1 της Σκωτίας κι έκαναν το 6x6 μετά τη Βραζιλία!

Στην υγειά του Ρούνεϊ! (video)
Αρχηγός είναι, αυτός το παίρνει πάνω του!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να σκοράρει δις (και να φτάνει τα 46 γκολ με το εθνόσημο), η Αγγλία επικράτησε σε φιλικό 3-1 της Σκωτίας διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να μην χάνει απ' τους -εξίσου- νησιώτες απ' το 1985!

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τα τρία λιοντάρια στέλνουν και ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες στην μετά-Μουντιάλ εποχή (όσο κι αν δεν έχουν βρει απέναντί τους τα... θηρία).

Στο 32' ο Τσάμπερλεϊν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο Σέλτικ Παρκ, για να έρθει ο άσος της Μαν. Γιουνάιτεντ δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 83' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ρόμπερτσον, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, ο αρχηγός... μίλησε ξανά (με πολύ ωραίο γκολ), διαμορφώνοντας το τελικό 3-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία: Μάρσαλ (46’ Γκόρντον), Γουίτακερ, Ρόμπερτσον, Ρ. Μάρτιν, Χάνλεϊ (65’ Μέι), Μαλόνεϊ (81’ Ράσελ), Μόλγκροου, Μπράουν (46’ Φλέτσερ), Κ. Μάρτιν (46’ Μόρισον), Ανιά (61’ Μπάναν), Νέισμιθ

Αγγλία: Φόρστερ, Κλάιν, Σο (65’ Γκιμπς), Κέιχιλ (46’ Γιαγκέλκα), Σμόλινγκ, Μίλνερ, Ντάουνινγκ (46’ Λαλάνα), Γουίλσιρ (87’ Μπάρκλεϊ), Τσάμπερλεϊν (80’ Λάμπερτ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (65’ Στέρλινγκ) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: