Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σα Πίντο: «Ο Ναπολεόνι θα μπορούσε να βάλει και 5 γκολ»

Στην εξαιρετική κατάσταση που βρέθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι στη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, τονίζοντας πως η νίκη με 4-3 θα αναπτερώσει την ομάδα του.

Σα Πίντο: «Ο Ναπολεόνι θα μπορούσε να βάλει και 5 γκολ»
Την τρομερή εμφάνιση του Στέφανο Ναπολεόνι σχολίασε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός των «μπλε» εκθείασε τον παίκτη της ομάδας του, ενώ υποστήριξε πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα δέκα τελευταία λεπτά -όταν και μείωσε ο Αστέρας- προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Έγινε σπουδαίο ματς, παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο. Πετύχαμε τέσσερα γκολ και μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά για 75 λεπτά. Λυπάμαι πολύ που τελείωσε με αυτό τον τρόπο, ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά όπως παίξαμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ολοκληρωμένη ομάδα».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν είδα αν ήταν ή όχι, αλλά τέτοιες φάσεις γίνονται στα ματς. Ένα τέτοιο πέναλτι μπορεί να κρίνει το ματς, όμως δεν το έκρινε. Υπήρχαν στο παιχνίδι πολλά καλά στοιχεία σε 75 λεπτά και ταχύτητα και καλές πάσες. Καλύψαμε τον χώρο μας σωστά. Κρατάω αυτό, αλλά και τα τελευταία δέκα λεπτά για να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

Για τον Ναπολεόνι: «Έκανε ένα φανταστικό ματς ο Στέφανο, σημείωσε τρία γκολ… Θα μπορούσε να πετύχει και τέσσερα και πέντε. Αυτά τα γκολ του θα μας δώσουν δύναμη. Παίζουμε καλά και χωρίς τη μπάλα, δουλεύουμε πολύ και φάνηκαν αυτά. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ένα άτομο, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά σαν να είμαστε όλοι ένα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, θα δουλέψουμε σε αυτό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας αναπτερώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: