Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σαββίδης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει»

Θετικά απάντησε ο Ιβάν Σαββίδης στις πιέσεις του Ζήση Βρύζα και του Ιάκωβου Αγγελίδη όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ, στη σύσκεψη που έγινε προχθές στην Τούμπα.

Σαββίδης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει»
Λόγω των υποχρεώσεων του Ιβάν Σαββίδη το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό.

Οι κ.κ. Αγγελίδης, Βρύζας, Αναστασιάδης, Γκαγκάτσης και Γεροντίδης άκουσαν όλα όσα είχε να τους πει ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος επηρεασμένος και από το αποτέλεσμα έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος.

Ωστόσο, σημασία έχει πως ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε και για τα μεταγραφικά, μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, οι οποίοι του εξήγησαν ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους στόχους της.

Ο Σαββίδης απάντησε θετικά, λέγοντας «θα κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν θα υπολογίσουμε το κόστους», κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στο τελικό «τσεκάρισμα» παικτών που έχουν ξεχωρίσει εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται έναν στόπερ και έναν εξτρέμ, με τις πληροφορίες να θέλουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί να έχουν βρεθεί, αλλά δεν είναι ελεύθεροι και πρέπει να δαπανηθούν χρήματα για την αγορά τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: