Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Μπλόκαρε» τον ΑΠΟΕΛ ο Σιδεράκης!

Απ’ την ουραγό Δόξα την… πάτησε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά από πολύ κακή εμφάνιση -και με τον Σιδεράκη κάτω απ’ τα δοκάρια να δίνει ρεστιάλ- έμεινε στο 0-0 στην ένατη αγωνιστική της Α Εθνικής Κύπρου.

«Μπλόκαρε» τον ΑΠΟΕΛ ο Σιδεράκης
Με τον Σιδεράκη να κατεβάζει ρολά η μαχητική Δόξα κράτησε τον ΑΠΟΕΛ στο 0-0 και τον σταμάτησε απ’ την τέταρτη σερί νίκη στην ένατη αγωνιστική της Α’ Εθνικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη -με αρκετά αλλαγμένο σχήμα συγκριτικά με την 11άδα που παρατάχθηκε κόντρα στην Παρί- δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, με την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία να έρχεται στο 43’ με μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Δόξας.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά, όμως και πάλι ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν αυτός που ξεχώρισε, αποκρούοντας τα σου των Αλεξάνδρου (63’) και Μαντούκα (74’), ενώ στο 88’ έγινε ο μοιραίος παίκτης για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Χιμένεθε στον Αλωνεύτη, όμως και πάλι ο Σιδεράκης είπε «όχι» χαρίζοντας πολύτιμο βαθμό στη Δόξα που ανέβηκε στην 11η θέση.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στην κορυφή με 23 βαθμούς, δίνει όμως την ευκαιρία στον Απόλλωνα να μειώσει την απόσταση απ’ την κορυφή στους 2 βαθμούς, με νίκη επί της Ομόνοιας.

Αναλυτικά, η ένατη αγωνιστική:

Σάββατο, 8/11
Ερμής- Οθέλλος Αθηαίνου 1-0
(68’ Ονίλοφ)

Ανόρθωση- Εθνικός Άχνας 0-0

Κυριακή, 9/11
Αγία Νάπα- ΑΕ Λεμεσού 1-1
(88’ Μάρτσεβ – 90+4’ Ιονίτα)

ΑΕΚ Λάρνακας- Νέα Σαλαμίνα 2-0
(10’ Μυτίδης, 74’ Εγγλέζου)

Δευτέρα, 10/11
ΑΠΟΕΛ- Δόξα Κατωκοπιάς 0-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: