Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μόνο Ζλάταν!!

Κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής για ένατη(!) χρόνια αναδείχθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Παρών» ο Μπεργκ με τη γυναίκα του και ο Ντουρμάζ.

Μόνο Ζλάταν!
Ακόμα ένα τρόπαιο πρόσθεσε στην προσωπική του συλλογή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ο Σουηδός αστέρας αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη χώρα του για ένατη χρονιά στην καριέρα του και όγδοη συνεχόμενη, αφού απ’ το 2005 μέχρι και φέτος το σηκώνει μόνιμα, πλην της σεζόν 2006 που το είχε πάρει ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ.

«Τι μπορείς να πεις μετά από εννιά βραβεία… Δεν υπάρχουν λόγια, αφού τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους. Ακόμα ζω το όνειρο που είχα από μικρός, αυτές οι χρυσές μπάλες είναι απόδειξη πως έχω κάνει κάτι καλό και πως είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθούν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό», είπε σχετικά ο 33χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως άκρως δικαιολογημένα σήκωσε την… κούπα, καθώς πέραν του ότι απλά είναι... ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πέρσι με τους Παριζιάνους κατέκτησε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και το γαλλικό Σούπερ Καπ (δύο δικά του γκολ), με το οποίο… μπήκε στη φετινή χρονιά. Ατομικά σημείωσε 26 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ της λίγκας), 10 στο Champions League και 2 στο Λιγκ Καπ. Αυτά και μόνο αρκούσαν…

Στο «Fotbollsgalan» όπως λέγεται η ετήσια εκδήλωση λάμψης του σουηδικού ποδοσφαίρου, έδωσαν το «παρών» και κάποιοι… Έλληνες, με τον Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού και τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού (που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ζοζεφίν).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: