Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Νοκ άουτ ο Ατζαγκούν!!

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμπντούλ Ατζαγκούν μένει 3-4 εβδομάδες εκτός, λόγω μυικής ρήξης β' βαθμού στον δεξιό ορθό μηριαίο.

Νοκ άουτ ο Ατζαγκούν!
Άλλος ένας πονοκέφαλος για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο Ελληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αμπντούλ Ατζαγκούν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Ο Νιγηριανός υπέστη χθες στο νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μυική ρήξη δεύτερου βαθμού στον ορθό μηριαίο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις.

Για αντίστοιχο διάστημα υπενθυμίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης ο Ζέκα, που σήμερα έκανε θεραπεία. Αμφότεροι χάνουν το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, το παιχνίδι με τη Ντιναμό στη Μόσχα και την αναμέτρηση με τη Βέροια στη Λεωφόρο.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την προπόνηση, οσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπεργκ, Μπερίσα, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Κότσαρης απουσίασαν καθώς ενσωματώθηκαν στις αποστολές των Εθνικών Σουηδίας, Κροατίας και Ελλάδας, ενώ ο Σίλντενφελντ αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, απολαμβάνοντας ρεπό το επόμενο διήμερο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: