Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Καμία ανησυχία για Μανωλά!


Δεν είναι ανησυχητικό το πρόβλημα του Κώστα Μανωλά ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε.

Καμία ανησυχία για Μανωλά
Λήξη… συναγερμού στην Εθνική! Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν πρόκειται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν το πρόβλημα που αποκόμισε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του είναι σοβαρό.

Τα αποτελέσματά των εξετάσεων ήταν «καθαρά» και έτσι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Εθνικής.

Αύριο ο Κώστας Μανωλάς θα κάνει ατομικό πρόγραμμα χωρίς να πιέσει το πόδι του και την Τετάρτη αναμένεται να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Στη σημερινή προπόνηση, η πρώτη ενόψει του αγώνα της Παρασκευής η οποία ήταν και ανοικτή για τους φίλους της ομάδας, δεν γυμνάστηκε ο Σάμαρης.

Ο άσος της Μπενφίκα ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος από τις πτήσεις που πήρε από την Πορτογαλία και κρίθηκε προτιμότερο να μην προπονηθεί σήμερα.

Σε αυτή δεν συμμετείχαν και όλοι οι διεθνείς οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες με τις ομάδες τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: