Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Φταίει και ο Ολυμπιακός για την εμφάνισή μας»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα των Τρικάλων ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Φλεβαράκης: «Φταίει και ο Ολυμπιακός για την εμφάνισή μας»
Ικανοποιημένος, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης από την εικόνα των Τρικάλων. Ο προπονητής των Θεσσαλών αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Για μία θεωρητικά αδύναμη ομάδα σταθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και είναι σημαντική η παράμετρος ανεξάρτητα το πώς αντιμετωπίζεται από τη μεγάλη ομάδα στην πίεση που βάζει. Πέρα από αυτό που είπε ο Μάντζαρης ήταν κακή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Φταίει και ο Ολυμπιακός σε αυτό που μας ανάγκασε να παίξουμε έτσι, καθώς δεν αλλάξαμε κάτι στην επίθεσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είπα και στα παιδιά πέρα από την πίεση που μας άσκησε ο Ολυμπιακός και την ποιότητά του η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια μας να έχουμε ίδια συγκέντρωση ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Γιάννη (σ.σ. Σφαιρόπουλο) γιατί το αξίζει και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάει ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: