Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Νίκολιτς… από Γενάρη!

Προχωρά για την απόκτηση του Νεμάνια Νίκολιτς η ΑΕΚ. Συνάντηση Μιλοβάνοβιτς με Δέλλα για τα μεταγραφικά. Αναμονή για την τύχη του αγώνα με Παναχαϊκή και τα… εναλλακτικά πλάνα.

Νίκολιτς… από Γενάρη
Η απόφαση για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Νεμάνια Νίκολιτς φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που προκρίνεται για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούν στην «Ένωση». Μάλιστα ο 27χρονος διεθνής με την Ουγγαρία άσος παρότι μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τη Βιντεότον, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί το Γενάρη, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει πιο «ηχηρή» προσθήκη για τη θέση αυτή το καλοκαίρι εν όψει Super League, εφόσον φυσικά επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ήδη ο ατζέντης του παίκτη και επιστήθιος φίλος του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο Βλάνταν Φιλίποβιτς, έχει ενημερώσει τον Νίκολιτς για τα πάντα που αφορούν την ΑΕΚ, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας είχε επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη, που δείχνει απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε από χθες στην Αθήνα και ενημερώνει τον Τραϊανό Δέλλα για τα όσα είδε στην Ουγγαρία, ενώ τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία για να παρακολουθήσει κι εκεί παίκτες.

Αναμονή και… δύο πλάνα

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο αγώνας με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (18:00) ή θα υπάρξει αναβολή του λόγω του αιτήματος της Αστυνομίας. Σε περίπτωση αναβολής, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει και στη συμμετοχή των διεθνών Μάνταλου και Μπακάκη, εφόσον δεν οριστεί μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Ο «Κολοσσός», που δεν υπολογίζει και στον Γεωργέα, προορίζει για δεξί μπακ τον Λαμπρόπουλο και δεύτερο στόπερ τον Σαρρή, ενώ ετοιμάζει σχήμα με δύο φορ, Ντ’ Ακόλ και Αραβίδη, τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα άκρα και τους Κορδέρο-Ανάκογλου στον άξονα. Σε περίπτωση που τελικά αναβληθεί το παιχνίδι, θα αναζητηθεί αντίπαλος για φιλικό για να μην μείνει η ομάδα του σε απραξία για μία ακόμη εβδομάδα, καθώς την περασμένη είχε ρεπό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: