Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μαυρίας… αν κι εφόσον!

Υπό όρους μόνο θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία τον Ιανουάριο. Ποιοι είναι αυτοί. Επικυρώνεται ο Βόκολος. Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες.

Μαυρίας… αν κι εφόσον
Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία δεν είναι νέο για τον Παναθηναϊκό. Όμως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, που δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι των «πράσινων» και την οποία θα… κυνηγήσουν εκείνοι μόνο υπό όρους.

Ο 20χρονος δεξιός εξτρέμ αγωνίζεται σε θέση που δεν αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι» (που έχει πρώτο στόχο έναν μέσο box-to-box και έναν φορ περιοχής), δίχως αυτό ωστόσο να σημαίνει πως αν υπάρχει δυνατότητα να έρθει θα έλεγαν όχι σε έναν παίκτη ποιότητας που αγαπά την ομάδα και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής. Μεγαλύτερο εμπόδιο δεν είναι ούτε η Σάντερλαντ, καθώς ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου φέτος. Αντίθετα, «αγκάθι» αποτελεί το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2016, καθώς ακόμη κι αν δοθεί δανεικός θα πρέπει να επωμιστεί η ΠΑΕ ένα μεγάλο μέρος (αν όχι όλο) του συμβολαίου του, που είναι πάνω από τις δυνατότητες της ομάδας.

Επικυρώνεται ο Βόκολος

Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ, που θα ασχοληθεί με αγωνιστικά και όχι μόνο ζητήματα, αναμένεται να επικυρωθεί η πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου που θα αναλάβει πόστο στην ομάδα και θα έχει συνεργασία με τις ακαδημίες. Θα γίνει γνωστός και ο ακριβής ρόλος που θα έχει στην ομάδα.

Όχι και τόσο… τραγικά

Με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ατζαγκούν, που θα επιστρέψει πιθανότατα στο ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, τα νέα για τους υπόλοιπους τραυματίες δεν είναι τόσο δυσάρεστα. Οι Μέντες και Σίλντενφελντ δεν έχουν κάτι σοβαρό και θα είναι πανέτοιμοι για το ματς με τον Εργοτέλη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο Ζέκα λογικά χάνει μόνο εκείνο το ματς και ίσως είναι διαθέσιμος και στο ματς με τη Ντιναμό στη Μόσχα που ακολουθεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: