Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τέλος από την ΑΕΚ ο Ζιάγκος!!

Οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Ζιάγκο χώρισαν και επίσημα, με την «Ένωση» να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με Ντράγκαν Σάκοτα η προπόνηση της Τρίτης (11/11)!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Ζιάγκος!
Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε της λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ωστόσο έκανε γνωστό πως πρότεινε στον Έλληνα κόουτς να αναλάβει κάποιο πόστο και αυτό αναμένεται γίνει πράξη στο άμεσο μέλλον.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος προπόνησε για τελευταία φορά τη Δευτέρα (10/11) τους παίκτες της ΑΕΚ, όπου μετά το τέλος τους αποχαιρέτησε. Έτσι, την Τρίτη (11/11) οι «Ενωσίτες» θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και του άμεσου συνεργάτη του, Άγγελου Κορωνιού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η συνεργασία έληξε, η πόρτα δεν έκλεισε

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έληξε, αλλά η πόρτα της ΑΕΚ δεν έκλεισε…

Ο προπονητής των ανόδων, ο προπονητής της ιστορικής επιστροφής στην Α1, αποτελεί για την οικογένεια της ΑΕΚ πανάκριβη “προίκα”, που δεν χαρίζεται.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε ακόμη μια κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚ “βάζει πλάτη”, καθώς κάνει στην άκρη για το συμφέρον της “Βασίλισσας” την οποία υπηρέτησε πιστά επί 18 έτη. Δίνεται δε η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει ξανά συμμετοχή στα δρώμενα της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοσύνη, την ικανότητα, την αξιοπρέπεια του “Ενωσίτη” τεχνικού, αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια της ΑΕΚ, με την οικογένειά του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί και τον ευγνωμονεί για τις επιτυχίες στις οποίες οδήγησε τη “Βασίλισσα” και για την αυταπάρνηση, που επέδειξε στην πορεία του πλέον ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας.

Δεν λέμε “αντίο”… Εις το επανιδείν…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: