Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Όλα δείχνουν… Κυριακή για το Παναχαϊκή-ΑΕΚ!

Κανονικά την Κυριακή, όπως άλλωστε είχε εξ αρχής προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο αγώνας μεταξύ Παναχαϊκή-ΑΕΚ για τη Football League.

Όλα δείχνουν… Κυριακή για το Παναχαϊκή-ΑΕΚ
Η μη αναβολή του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ μοιάζει αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο.

Η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα για λόγους ασφαλείας, καθώς θα ήταν αδύνατο να διαθέσει επαρκείς δυνάμεις για την αναμέτρηση την παραμονή της επετείου της 17ης Νοεμβρίου.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στην γενική αστυνομική διεύθυνση, που σε συνεννόηση με τη Football League είναι αρμόδιες για την τελική απόφαση. Αυτή αναμένεται μέσα στη μέρα, αλλά πληροφορίες, τόσο μέσα από την Παναχαϊκή όσο και από τη διοργανώτρια αρχή, αναφέρουν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή στις 18:00, όπως είχε εξ αρχής προγραμματιστεί.

Άλλωστε αργά χθες βράδυ έφτασε στα γραφεία της αχαϊκής ΠΑΕ έγγραφο από τη Football League που δεν ανέφερε κάτι διαφορετικό από ό,τι είχε προγραμματιστεί, ενώ και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους της… ΑΕΚ διαθέτοντας για αυτούς θύρα 10.000 θεατών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: