Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Χρειαζόταν δικό του γήπεδο ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής και μίλησε για τις διαδικασίες που οδήγησαν τον «Δικέφαλο» να αποκτήσει το δικό του κλειστό γήπεδο μέσω της οικογένειας Δεδέογλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Οι άνθρωποι αυτοί είχαν μια τεράστια προσφορά για τον ΠΑΟΚ. Ο Θανάσης ο Δεδέογλου έφυγε πριν λίγες ώρες και μαζί με τον αδερφό του ήταν οι άνθρωποι που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να έχει κλειστό γήπεδο. Όλοι οι άλλοι παίζουν σε γήπεδα του δημοσίου. Η οικογένεια Δεδέογλου μεταβίβασε αυτή την έκταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Υπήρχε τότε ο Α.Σ ΠΑΟΚ και κάθε φορά που θα έβγαινε μια νέα διοίκηση δινόταν ένα ποσό. Αυτό ήταν 30.000.000 – 40.000.000, δραχμές. Εγώ πίστευα πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει ένα γήπεδο δικό του και επειδή γνώριζα πως είχε στρέμματα η οικογένεια Δεδέογλου, τους είπα να μας δώσουν μερικά από εκείνα τα στρέμματα αντί να μας δώσουν τα χρήματα για να αναλάβουν. Εκείνα τα στρέμματα ήταν η αρχή άσχετα αν δεν έφτανε αρχικά ο χώρος. Με ευχαρίστηση και με ζήλο υπογράφηκαν τα συμβόλαια. Πρέπει να μιλάμε χρόνια για να λέμε πως έφτασε η αθλητική Θεσσαλονίκη να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Όλα τα άλλα που ήρθαν στην ομάδα περνάν και παρέρχονται όμως το γήπεδο μένει. Αυτό που έχει μείνει είναι η δημιουργία του κλειστού γηπέδου».
Για την αναγνώριση που έχει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
« Κέρδισα μια αγάπη και έναν σεβασμό από τον κόσμο αλλά εδώ τον Θεό δεν αναγνωρίζουν θα αναγνωρίσουν εμάς; Εγώ ότι έκανα το έκανα από την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και δεν είχα κανένα κέρδος. Όλα τα χρόνια σκεφτόμουν μονάχα πως θα προσφέρω κάτι για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας».
Για το αν έχει σκεφτεί να γράψει την αυτοβιογραφία του:
«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Πρέπει να μάθουν τι περνάει ένας παράγοντας που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και ποιο είναι τελικά το χαμόγελο του».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: