Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Κάμπος: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Ο Πάουλο Κάμπος συνεχάρη τους παίκτες του Άρη για τη νίκη αλλα συνέστησε να αποφύγουν τον εφησυχασμό και να αντιμετωπίσουν κάθε αγώνα σαν τελικό.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων» είπε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για ένα πολύ γενναίο παιχνίδι. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη Ακροποτάμου, γιατί οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να πω ένα ‘ευχαριστώ’ στους οπαδούς του Άρη που ήρθαν εδώ, που άκουσαν το παιχνίδι στο ραδιόφωνο ή το ίντερνετ. Είναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί εναντίον μιας δυνατής ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, για όλο το προσωπικό. Είναι οι πρώτοι μου τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί» δήλωσε στην αρχή.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας: «Αυτή η αναμέτρηση και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν το 100% αυτών που κάναμε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Είδαμε και κάποια λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. Επίσης είδαμε και πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και εύχομαι να πηγαίνουμε έτσι με τη συμπαράσταση του μεγάλου κόσμου μας και την αυταπάρνηση των παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».


Μαζουλουξής: «Τιμή μου που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Άρη»!



Ο «Bενιαμίν» του Άρη, ο Κυριάκος Μαζουλουξής, έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Άρη και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που αγωνίστηκε. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τιμή που αγωνίστηκα με αυτή τη φανέλα για πρώτη φορά. Προσπάθησα να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο ρόλο μου. Όλη η ομάδα πήγε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Μοναδικός στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι» είπε, αρχικά και πρόσθεσε:

«Με το που είδα την κόκκινη κάρτα στον Βάσκο Φερνάντες, ο κ. Κάμπος μου έκανε νεύμα να ετοιμαστώ, άκουσα τις οδηγίες του, με εμψύχωσε εκείνος και το υπόλοιπο τιμ γιατί ήταν το ντεμπούτο μου, μπήκα μέσα και προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα».

Για τους στόχους του: «Ταβάνι δεν υπάρχει για κανένα ποδοσφαιριστή. Ο καθένας προσπαθεί να βελτιώνεται. Αυτό προσπαθώ κι εγώ καθημερινά στις προπονήσεις με την σκληρή δουλειά. Ο κ. Καλαϊτζίδης μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πλέον με τον καινούριο προπονητή έπαιξα και πιστεύω ότι τον δικαίωσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: