Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ο Γκέκας και το… πέναλτι!

Αν και η Εθνική είναι με την πλάτη στον τοίχο στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro, το καλό κλίμα στις τάξεις της «γαλανόλευκης» δεν έχει χαθεί, όπως φαίνεται και από την πλάκα που έγινε στον Γκέκα.

Ο Γκέκας και το… πέναλτι
Μόλις έναν βαθμό έχει συγκεντρώσει η Εθνική Ελλάδας μετά από τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2016 και η προσεχής αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, το καλό κλίμα στις τάξεις της «γαλανόλευκης» δεν λείπει και αυτό φαίνεται από την… καζούρα που έγινε στον Φάνη Γκέκα με τη λήξη της χθεσινής προπόνησης. Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος φορ ανέλαβε να εκτελέσει ένα πέναλτι, κοίταξε τον Καπίνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής άσος δείχνει ανανεωμένος για να αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει με μεγάλη επιτυχία στην Ακίσασπορ, δίνοντας απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούσαν και έχει αφήσει στην άκρη το χαμένο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα. Παράλληλα, ο Γκέκας έδειχνε κεφάτος και χαμογελαστός, δείγμα των διαθέσεών για να προσφέρει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: