Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Από Αφρική μέχρι Μαρτινίκα!

Τρεις παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις έχει ο Πλατανιάς Χανίων. Δύο Αφρικανούς, τους Ιτούα, Κουλιμπαλί, και τον Ολιμπά που κλήθηκε από την εθνική Μαρτινίκας.

Από Αφρική μέχρι Μαρτινίκα
Ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος στην έδρα του Λεβαδειακού (0-0) και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του με στόχο να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια, μιας και θα λείψουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Κέβιν Ολιμπά.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά Χανίων:

«Ο Ιτούα κλήθηκε εκ νέου για τους αγώνες της εθνικής ομάδας του Κονγκό, με τη Νιγηρία στις 15 Νοεμβρίου, και με το Σουδάν στις 19 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Κυπέλλου Εθνών, που θα διεξαχθεί το 2015 στο Μαρόκο.

Ο Κουλιμπαλί κλήθηκε και πάλι για τους αγώνες της εθνικής ομάδας του Μάλι, με το Μαλάουι στις 15 Νοεμβρίου, και με την Αλγερία στις 19 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο -επίσης- των προκριματικών αγώνων του Κυπέλλου Εθνών.

Τέλος, ο Ολιμπά συμπεριλήφθηκε στους ποδοσφαιριστές που εκλήθησαν στην εθνική ομάδα της Μαρτινίκας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενσωματωθούν στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων σήμερα, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, και να επιστρέψουν στα Χανιά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: