Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ναπολεόνι: «Ελπίζω να έρθουν κι άλλα»

Απελευθερωμένος νιώθει μετά τα τρία γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Στέφανο Ναπολεόνι. «Μας έδωσε πάθος», είπε ο Ιταλός επιθετικός του Ατρόμητου για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ναπολεόνι: «Ελπίζω να έρθουν κι άλλα»
Σίγουρος για τον εαυτό του μετά το χατ-τρικ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός του Ατρόμητου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως είναι ευεργετικό για τον ίδιο το ότι βρήκε δίχτυα και ευχήθηκε να έχει ανάλογη συνέχεια.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη δουλειά του Ρικάρντο Σα Πίντο στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτη φορά σήμερα ήταν όλα τέλεια: Και τα γκολ και η νίκη. Περίμενα να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά ήμουν άτυχος στα προηγούμενα παιχνίδια όπου είχα και τέσσερα δοκάρια. Είχα τις ευκαιρίες να βάλω γκολ και τα πέτυχα. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου και να δουλέψουμε τις δύο εβδομάδες που έρχονται λόγω της διακοπής. Γνωρίζω την κατάστασή μου, είμαι καλά και χαίρομαι που τα τέρματα ήρθαν μαζεμένα. Ξέρω τη δύναμή μου, απλώς ήθελα το πρώτο γκολ. Ήρθαν τρία κι ελπίζω σε ακόμη περισσότερα».

Για τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας του Ατρόμητου συμπλήρωσε: «Υπήρξαμε άτυχοι σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν βγάζαμε και ευκαιρίες. Βγήκαμε από μία δύσκολη περίοδο και θέλαμε τη μία νίκη, το ένα κλικ που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε με ηρεμία και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μα οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει. Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο κι ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι και η δική μου και της ομάδας μου. Μακάρι να φθάσω τα 10-15 γκολ και να μπορέσουμε να βγούμε ξανά στην Ευρώπη».

Για τον προπονητή του Ρικάρντο Σα Πίντο ο Στέφανο Ναπολεόνι σχολίασε: «Μας έδωσε πάθος και δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Μας δίνει ένα στυλ και αυτό που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: